Sisteme cu sticla
Sisteme cu sticla - Solutii eficiente pentru un confort sporit

Cand iti doresti sa ai un spatiu confortabil si cald, pe timpul iernii, protejat de vant, zapada sau ploi, compromisul nu este o componenta a ecuatiei. Este indicat sa folosesti un sistem de protejare rezistent la intemperii, dar care sa permita, totodata, vizibilitate si patrunderea luminii in casa.

Sistemele cu sticla reprezinta o solutie ideala si moderna pentru inchiderea teraselor, balcoanelor sau a pergolelor pe timpul iernii.

Datorita sistemului de culisare, in sezonul cald, te poti bucura de aer proaspat si lumina naturala, alaturi de siguranta si protectie impotriva situatiilor de efractie, atat de necesare.

Sistemele de inchidere cu sticla comercializate sunt realizate din materiale de calitate, si sunt supuse unor procese de executie si fabricatie cu tehnologii avansate din domeniu, in conformitate cu standardele europene. Aceste aspecte garanteaza siguranta in timp si rezistenta impotriva tuturor conditiilor meteo nefavorabile. Datorita modului de prindere mecanica a sticlei, sistemele garanteaza siguranta in exploatare si flexibilitate in manevrarea lor.

Solutii eficiente pentru un confort sporit

Solutiile de inchidere cu sticla a spatiilor externe sunt special gandite pentru a facilita procesul de asamblare si montare. Astfel, sistemele cu sticla dispun de un toc superior cu profil de compensare care sa permita reglarea si fixarea panourilor, in cazul diferentelor de inaltime. În plus, pentru mai multa rezistenta, profilurile din sticla sunt insotite de role superioare duble, garnituri, perii si capace de etansare.

Durabilitate in timp si flexibilitate in functionare

Ce poate fi mai relaxant decat sa auzi sunetul ploii ca fundal dupa o zi plina? Ce poate fi mai placut decat razele timide de soare din sezonul rece, ce patrund prin sticla transparenta direct in terasa ta calduroasa? Aceste sisteme cu sticla sunt disponibile in mai multe dimensiuni, cu posibilitate de optare pentru vopsirea cadrelor in culorile disponibile in catalogul RAL. Daca optezi pentru un sistem cu sticla, iti oferim consultanta astfel incat sa alegi cea mai buna solutie pentru nevoile tale. În plus, pentru sistemele de inchidere cu sticla ai garantie de lunga durata, precum si mentenanta din partea echipei noastre de specialisti.