Mobilier exterior

Brandul Mowee este parte din munca, efortul si angajamentul companiei Gaviota, unul dintre liderii mondiali in sectorul produselor de exterior. Acesta a fost infiintat independent de actuala structura, cu scopul de a largi orizonturile in domeniul mobilierului de exterior prin caracterul sau distinctiv si prin modul in care am ales sa facut lucrurile. Prospetimea, simplitatea, calitatea si designul particular fiind definitorii pentru ADN-ul sau.

Simtim nevoia ca lucrurile care ne inconjoara sa ne reprezinte. Lucruri importante, cu design particular, piese care reflecta propria noastra presonalitate sau care rezoneaza cu noi. Simtim nevoia si ne place sa transformam fiecare spatiu in care traim in propria noastra oaza. Mowee este mai mult decat un brand , este atitudine, eleganta, senzualitatea, traire. Scopul este de a crea spatii exterioare care sa te faca sa te simti acasa, oferindu-le acestora o nota originala de prospetime si personalitate, inovand constant, considerand creativitatea un stil de viata. Fiecare colectie reprezinta certitudinea tuturor obiectivelor declarate. Seducand prin simturi castigand inimi prin detalii. Cu un design avansat si particular dezvoltat in interiorul companiei de la inceput pana la final. Rezultatul este ratiunea de fi, esenta care ne face unici.

Xaloc
Classe
Lace
Uni
Ribbons
Cover
Nature

Vantul nostru mediteranean, atat de unic. Armonios Schimbator. Prevalent. Proaspat. Capabil sa erodeze si sa scupteze linii fine precum cele obtinute in prelucrarea aluminiului. Docil. Organic. Maleabil. Diversitatea materialelor, culorile si elementele compoonente ne permit sa aduce eleganta si caldura spatiilor interiora la exterior.

Un amestec al stilului clasic si contemporant. Curbele acestora. Structurile. O colectie unica, organica, regonomica si cu personalitatea. Fiecare piesa este stivuibila, fabricata din polipropilena si polietilena, scaunele si barul sunt concepute pentru cei ce obisnuiesc sa isi petreaca viata in aer liber.

Calm, confort si luminozitate. Volumele si marginile rotunjite sunt realizate prin turnarea rotativa, ceea ce face ca aceasta colectie sa fie atractiva si prietenoasa. O potrivire reusita a materialelor. Textilele ofera confortul iar designul pieselor alaturi de cadrele metalice reduc cantitatea de polietilena folosite, balansand vizual impactul acestora.

Versatilitatea este stilul lor descriptiv. Mese simple cu structura din aluminiu disponbile in diferite culori, materiale si forme. Posibilitati nelimitate pentru toate gusturile. Calitate si durabilitate. Eleganta si finete.

O colectie inconfundabila pentru frumuseatea si robustea ei. Un tribut adus traditiei din Valencia ca o provocare pentru inovatie, facand-o viabila si fiabila. O colectie cu detalii care o fac unica. Paglincile, acestea sunt partea reprezentativa a aceste colectii. Prin alaturarea ingineriei cu traditia, am putt oferi un caracter propriu colectiei Ribbons.

O colectie recunoscuta pentru frumuseatea si robustea ei. Un tribut adus traditiei din Valencia ca o provocare pentru inovatie, facand-o viabila si fiabila. Eleganta. Simplitate. Confort. O colectie cu caracter unic, inconfundabil. Un numar nelimitat de culori pentru toate gusturile si spatiile.

O colectie recunoscuta pentru frumuseatea si robustea ei. Un tribut adus traditiei din Valencia ca o provocare pentru inovatie, facand-o viabila si fiabila. O colectie care adce prospetime, Nature. Aceasta prezinta accente de lemn natural si durabil, ce transmite altfel caldura materialului si confort, facand-o unica prin aceste detalii.

Colectii:

Mowee creeaza mobilier care sa dureze. Atemporal, viabil, functional si calitativ. Fara sa pierdem din vedere eleganta designului si elementele de arhitectura contemporana. Utilizarea la exterior o impune. Solicita in acealasi timp reinventarea resurselor pentru a mentine echilibrul dintre tehnologie, rezistenta si confort. Dar fara indoiala, secretul nostru este inovarea, angajamentul si pasiunea pentru lucrurile bine facute.

Nu este doar despre ceea ce facem, ci despre cine suntem si ceea ce construim in jurul nostru. Evolutie si imbunatatire. Minimizarea impactului asupra mediului si grija de acesta depind de noi insine. Ne ingrijim de metodele si procesele de fabricare ale materiilor prime deoarece produsele si natura sunt parte din viata noastra si influenteaza calitatea acesteia.

Suntem disponibili sa iti oferim toate raspunsurile si recomandarile avizate astfel incat sa iei o decizie informata.
Descarca catalog