Copertine Terase si Balcoane
Copertine Retractabile Premium

Cauti o solutie efienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperaturia din interior? 

Copertinele noastre sunt din gama premium si sunt usor de utilizat, montat si au durabilitate extinsa in timp si ca urmare a intemperiilor naturale - soare, vant, ploi. 

Spre deosebire de alte produse asemanatoare, materialele pe care le folosim ofera protectie ridicata impotriva razelor daunatoare UV.

Copertinele Gaviota Simbac sunt folosite pentru:

✔️ Umbrirea ferestrelor, a vitrinelor, a balcoanelor, a teraselor sau a restaurantelor

✔️ Blocarea vizibilitatii din exterior in interior (nu si invers)

Produsele poate fi actionate manual, insa pentru rapidate, comoditate si siguranta in exploatare, recomandam automatizarea produsului, avand si posibilitatea de a fi integrat pe sisteme de control la distanta, prin internet, folosind dispozitivele portabile precum telefonul mobil sau tableta.

In cazul spatiilor comerciale, acestea pot sa atinga mai multe beneficii: o protectie sporita a produselor comercializate, dar si o oportunitate de promovare intrucat acestea pot fi branduite cu logo, slogan sau alte elemente publicitare dorite.

O copertina ajuta la scaderea temperaturii interioare a cladirii, ceea ce poate determina renuntarea la montarea unui aparat de aer conditionat sau utilizarea acestuia in mod redus. Deci, se inregistreaza reducerea cheltuielilor pentru consumul electric din timpul verii.

Spune cat timp petreci in aer liber, ca sa iti spun ca iti trebuie… copertina!

Primavara si vara, organismul se incarca de energia zilelor calduroase, dar nu uita ca medicii recomanda sa iti protejezi pielea. Oricat te bucura pe tine razele de soare, nu la fel de incantata e si pielea, care de cele mai multe ori are de suferit. Alege o copertina pentru zilele insorite! Aceasta inseamna lipsa migrenelor, a insolatiilor, a arsurilor solare, a disconfortului cauzat de temperatura ridicata.

Sistemele de umbrire de tip coperina reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru acoperirea teraselor cu suprafete mari, insa indiferent de locul unde este montata, o copertina va oferi eleganta, modernism si confort sporit.

Pentru a beneficia de consultanta gratuita in vederea alegerii celor mai bune solutii de umbrire pentru necesitatile dumneavoastra, contactati unul dintre membrii echipei noastre.