Copertine
Copertina potrivita creste confortul si scade cheltuielile

Oferim o gama de copertine care raspund eficient nevoii de umbrire, de control al luminii si al temperaturii aerului. Produsele noastre sunt usor de utilizat si de montat si au durabilitate in timp. Copertinele reprezinta nu doar o solutie practica, dar si una estetica, prin multitudinea de modele din care puteti alege.

Fie ca optati pentru o copertina destinata ferestrelor, vitrinelor sau balcoanelor, ori pentru o copertina destinata terasei casei, un lucru este cert - aceste solutii pentru umbrire vor ridica considerabil standardul de confort in viata dumneavoastra. Protejeaza produsele expuse spre vanzare in cazul spatiilor comerciale si va ofera un plus de imagine si vizibilitate.

In cazul spatiilor comerciale, acestea pot sa atinga mai multe beneficii: o protectie sporita a produselor comercializate, dar si o oportunitate de promovare intrucat acestea pot fi branduite cu logo, slogan sau alte elemente publicitare dorite.

O copertina ajuta la scaderea temperaturii interioare a cladirii, ceea ce poate determina renuntarea la montarea unui aparat de aer conditionat sau utilizarea acestuia in mod redus. Deci, se inregistreaza reducerea cheltuielilor pentru consumul electric din timpul verii.

Spune cat timp petreci in aer liber, ca sa iti spun ca iti trebuie… copertina!

Primavara si vara, organismul se incarca de energia zilelor calduroase, dar nu uita ca medicii recomanda sa iti protejezi pielea. Oricat te bucura pe tine razele de soare, nu la fel de incantata e si pielea, care de cele mai multe ori are de suferit. Alege o copertina pentru zilele insorite! Aceasta inseamna lipsa migrenelor, a insolatiilor, a arsurilor solare, a disconfortului cauzat de temperatura ridicata.

Sistemele de umbrire de tip coperina reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru acoperirea teraselor cu suprafete mari, insa indiferent de locul unde este montata, o copertina va oferi eleganta, modernism si confort sporit.

Pentru a beneficia de consultanta gratuita in vederea alegerii celor mai bune solutii de umbrire pentru necesitatile dumneavoastra, contactati unul dintre membrii echipei noastre.