Rulouri exterioare
Protectie suplimentara pentru casa ta cu rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt solutii ideale pentru spatiile exterioare care au nevoie de inchidere temporara (terase, balcoane, foisoare etc.). Sunt utile in cadrul oricarui tip de spatiu, deoarece se comporta ca o bariera eficienta impotriva razelor UV, a vantului, a ploii, a zapezii si chiar a prafului, oferind in acelasi timp intimitate si un plus de confort.

Inchiderea teraselor sau a balcoanelor reprezinta o solutie pentru care tot mai multi oameni opteaza atunci cand isi doresc un spatiu calduros iarna. O metoda eficienta si economica este inchiderea spatiilor cu rulouri exterioare, prin prisma aspectului sau practic si a posibilitatii de a alege dintr-o gama completa de modele din portofoliul nostru.

O iarna cum vrei tu in confortul propriei case

Fiecare dintre noi cautam sa obtinem un nivel de confort cat mai bun atunci cand vine vorba despre locuinta noastra. Frigul, contactul direct cu precipitatiile si vantul rece pe timpul iernii nu reprezinta pentru nimeni o optiune dezirabila. Rulourile exterioare au fost create pornind tocmai de la acest considerent - utilizarea tuturor spatiilor de care dispunem, indiferent de sezonul in care ne aflam.

Portofoliul nostru cuprinde numeroase tipuri de rulouri exterioare din care puteti alege, iar specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a alege modelul potrivit spatiului dumneavoastra.

Sistem simplu de montare - posibilitati nelimitate de relaxare

Rulourile exterioare pot fi montate cu usurinta in cadrul ferestrelor, teraselor si balcoanelor exterioare, indiferent daca vorbim despre cele de la apartamente sau casa.

Sistemul de operare este extrem de facil, oferindu-ti posibilitatea de a ridica complet sau partial rulourile exterioare, printr-o singura miscare. În felul acesta, iti permite sa reglezi luminozitatea din incapere rapid si simplu, bucurandu-te de o zi luminoasa sau de un loc umbros.

Aceste rulouri exterioare pot fi amplasate pe fatade de cladiri rezidentiale, cladiri de birouri sau spatii comerciale, multitudinea de materiale facand din acestea o optiune extrem de versatila.

Montarea unor rulouri exterioare de tip screen reprezinta o alegere excelenta pentru ca te ajuta sa obtii intimidate si confort termic in sezonul cald. Modelele disponibile pe site-ul nostru sunt potrivite necesitatilor tale personale sau de business, iar echipa noastra iti poate oferi consultanta, montare si mentenanta.

Contacteaza-ne pentru o oferta. Îti oferim solutii eficiente, integrate sau personalizate!