Pergole
Pergole pentru petrecerea timpului in aer liber

Vremea caniculara din timpul verii te poate determina sa petreci mai putin timp in aer liber, la terasa. Insa, alegand o pergola potrivita, compromisul iese din ecuatie, asa ca ai toate motivele sa te relaxezi in voie pe terasa, chiar si atunci cand vremea nu e foarte ingaduitoare.

Principalul avantaj al pergolelor este acela ca iti permite sa acoperi suprafete medii si mari, sunt produse stabile si asigura un spatiu 100% impermeabil. Acoperisul pergolei functioneaza astfel ca o bariera in calea soarelui, precipitatiilor si a vantului pentru ca tu sa te bucuri de timpul petrecut pe terasa, alaturi de cei dragi, indiferent de vremea de afara.

Pergola isi gaseste functionalitate in orice situatie. De exemplu, in timpul verii pergola devine factor ideal de protectie contra razelor solare. In cazul in care administrezi un business, poti avea siguranta ca soarele nu iti va alunga clientii de pe terasa. Iar daca iti inviti prietenii la o petrecere in aer liber in curtea propriei locuinte, nu trebuie sa te incadrezi intr-un anumit interval orar si nici sa-ti fie teama ca vremea ar putea sa te surprinda in vreun fel neplacut.

Pergole pentru evenimente outdoor

Ploaia la nunta aduce bogatie, dar conditioneaza alegerea unui spatiu indoor.

Oricat de frumoase ar fi evenimentele in aer liber, posibilitatea ca ploaia ar putea incurca planurile nu te lasa sa te bucuri cu adevarat de o petrecere. O vorba populara spune ca daca ploua la nunta, te vei bucura de viata imbelsugata. Dar pentru invitati, cu siguranta nu ar fi prea confortabila o astfel de turnura a vremii.

Cu pergolele din portofoliul nostru, doritorii de evenimente in aer liber sunt asigurati ca petrecerea va decurge asa cum isi doresc si vor fi mult mai tentati sa aleaga un spatiu outdoor. Asa ca, daca activezi in domeniul organizarii de evenimente si dispui de un spatiu generos in aer liber, ai putea lua in considerare extinderea business-ului pe acest plan. Pergolele noastre pot asigura protectie pentru suprafete mari, asa ca nu te limita atata timp cat dispui de un spatiu generos.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, echipa noastra te poate ajuta cu solutii personalizate pentru casa sau afacerea ta.