Rulouri pentru terase si balcoane
Rulouri pentru terase si balcoane - confort si functionalitate

Terasele si balcoanele pot fi un loc de care te poti bucura pe toata perioada anului, chiar si in sezonul rece, cand temperaturile nu sunt tocmai permisive relaxarii in aer liber. Cu ajutorul rulourilor pentru terase si balcoane, poti avea un spatiu calduros, confortabil si in siguranta, in orice moment al zilei si in orice anotimp.

Datorita sistemului vertical retractabil, spatiul poate fi functional atat vara, cat si iarna. Rulourile se recomanda pentru inchiderea spatiilor externe, precum terase, balcoane de dimensiuni mici, dar si a foisoarelor de vara.

Sistemul de inchidere este compus dintr-un mecanism de rulare mascat de caseta superioara, ghidaje laterale, profilul inferior si materialul transparent. Materialul transparent al ruloului este de calitate superioara, special fabricat pentru a rezista in timp si impotriva intemperiilor vremii.

Rulourile sunt disponibile atat in varianta de manevrare manuala, cat si electrica, prin intermediul unei telecomenzi. Alege acel sistem potrivit necesitatilor tale si bucura-te de beneficiile acestor rulouri pentru terase si balcoane!

De ce sa alegi rulouri pentru terase si balcoane?

Rulourile pentru terase si balcoane sunt fabricate dintr-un material transparent, care permite patrunderea luminii in interiorul incaperii. În plus, acestea ofera protectia optima impotriva vantului si ploii, atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii. Un rol important pe care il au rulourile pentru terase si balcoane este faptul ca ajuta la obtinerea unui mediu placut atata vreme cat spatiile in cauza dispun si de incalzire.

Pe langa rolul functional, sistemul de inchidere a spatiilor exterioare este modern si estetic si poate fi incorporat chiar si in instalatiile de tip smart-home.

Contacteaza-ne pentru o oferta. Îti oferim solutii integrate si personalizate pentru nevoile tale.