Copertine terase
Copertine pentru terase - o solutie versatila, pregatita sa satisfaca necesitati multiple

Relaxarea pe terasa nu a fost niciodata mai simpla! Protejati de soare, o copertina potrivita spatiului va face fata cu brio oricarei provocari si-ti va permite sa te bucuri de orice fel de activitate.

Indiferent ca este vorba despre un spatiu comercial, terasa propriei case, o cladire de birouri, sau chiar spatiul balconului unui apartament, o copertina pentru terasa se va adapta dimensiunilor ample ori restranse, fara compromisuri legate de estetica.

Avantajele montarii unor copertine pentru terasa

Din punct de vedere functional, atunci cand spui copertina terasa, vorbesti automat despre un plus incontestabil legat de utilizarea spatiului, un ambient placut in sezonul cald si o intimitate sporita.

Estetic, copertinele reusesc sa completeze vizual orice spatiu, indiferent de stilul arhitectural sau modul de folosinta al acestuia. In plus, copertinele se monteaza usor, se pot actiona automat, prin intermediul unei telecomenzi si au o durata de viata mare cu o intretinere corecta.

Copertine terase pentru spatii comerciale

Atunci cand aleg o terasa la care sa petreaca timpul liber, clientii sunt atenti ca aceasta sa le ofere o serie de facilitati. Astfel, copertinele pentru terase se dovedesc a fi o necesitate, nu un moft al clientilor. Daca vei alege sa montezi astfel de copertina, poti avea siguranta ca si la ora de maxima intensitate solara, clientii vor trece pragul localului tau si pentru faptul ca nu exista riscul sa capete arsuri solare sau sa sufere o insolatie.

Confortul clientilor, prosperitatea business-ului tau

Pe langa beneficiul principal, copertinele de terase mai au unul care nu trebuie deloc neglijat: cresterea intimitatii. Avand in vedere ca exista o serie de terase pozitionate la parterul unor imobile de locuit sau birouri, clientii vor aprecia faptul ca localul tau ii tine feriti de razele soarelui si de privirile nedorite ale celorlalte persoane.

Functia retractabila a pergolelor pentru terase permite folosirea acestui sistem de umbrire doar atunci cand este nevoie. Daca vremea de afara permite, spatiul poate fi eliberat rapid printr-o apasare de buton, lasandu-te sa te bucuri de aerul liber de afara.