Copertine ferestre si balcoane
Copertine pentru ferestre si balcoane la superlativ

Atunci cand optezi pentru copertine pentru fereastra sau balconul locuintei tale, poti alege o varianta care sa se incadreze perfect cu intregul design. Cu modelele de copertine din portofoliul nostru, nu vei avea parte de note discordante. Alegi modelul, dimensiunea si culoarea dorita, astfel incat efectul vizual sa fie pe masura asteptarilor.

Aceste copertine sunt destinate exclusiv pentru protectia solara. Cu ajutorul lor, poti sa stai pe terasa sau balcon la ore de varf, in miezul verii, sa citesti o carte sau sa bei o cafea fara sa te simti inconfortabil din cauza razelor solare sau a temperaturilor caniculare. Copertinele cu prindere pe balustradele balcoanelor ofera in plus intimidate si ajuta la confortul termic din interiorul spatiului chiar si in diminetile sau serile reci.

Copertine ferestre si balcoane - confort sporit si intimitate

Pe langa aspectul functional al acestui sistem de umbrire, mai exista un motiv pentru care montarea copertinelor la fereastra sau balconul locuintei tale devine necesara: sa te feresti de ochii indiscreti ai vecinilor, pentru ca acestea asigura protejarea intimitatii. Odata fixate, ele te asigura ca ai parte de tot confortul necesar unui trai linistit, chiar daca locuiesti in cadrul unui complex rezidential.

Daca nu stiti exact ce tip de copertina aveti nevoie, echipa noastra va poate oferi solutia de umbrire care sa se potriveasca cel mai bine in cadrul spatiului de care dispuneti, mentinand un raport bun calitate - pret.

Copertine ferestre si balcoane - pentru zile de vara relaxante

Locuitul la bloc vine cu multe avantaje, dar si cu o serie de situatii mai putin dorite. Atunci cand fereastra ta ofera o priveliste catre blocul vecin, s-ar putea sa resimti in mod direct o lipsa a intimitatii, lucru care limiteaza confortul din propria locuinta. Sau poate ca apartamentul tau este localizat pe fatata blocului unde radiatia solara este cea mai puternica. In ambele cazuri, aceste copertine pentru ferestre si balcoane sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o viata mai placuta intr-un spatiu rezidential.